Τρεις γενιές ελαιοχρωματιστών
Η εμπειρία μας στον χώρο των ελαιοχρωματισμών, που μετρά πάνω από 65 χρόνια, αλλά και το άσβεστο μεράκι μας, εγγυώνται το άψογο αποτέλεσμα στο καλλωπισμό του χώρου σας. Αγαπάμε την δουλειά μας και αγαπάμε να βλέπουμε τα χαμόγελα στα πρόσωπα των πελατών μας. Η εμπειρία, η ταχύτητα, η συνέπεια και ο απόλυτος σεβασμός στον χώρο σας σε συνδυασμό με τις άκρως προσιτές τιμές του συνεργείου ελαιοχρωματισμών ΒΑΣΣΟΣ, εξασφαλίζουν αυτό το χαμόγελο.

Χρωματι…Ζω!
Με την ιδεολογία ότι μια πινελιά μπορεί να δώσει «χρώμα» στην ζωή σας, αναλαμβάνουμε να κάνουμε πράξη κάθε ιδέα και επιθυμία σας. Είμαστε απόλυτα ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις στον χώρο του ελαιοχρωματισμού και της τεχνοτροπίας αλλά και τις τάσεις της μόδας. Η δουλειά μας περιλαμβάνει: Ειδικές βαφές, πατίνες, τεχνοτροπίες (φύλλα χρυσού, φύλλα ασήμι κ.α.) απομιμήσεις μαρμάρων, ξύλου και οτιδήποτε έχει σχέση με το χρώμα και την τέχνη σε κάθε είδους εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Όσο για τα υλικά μας, είναι τα καλύτερα που κυκλοφορούν στη αγορά.

Φαντασία στα άκρα
Και επειδή ο κάθε χώρος είναι διαφορετικός και πάνω από όλα προσωπικός, μετά από μια επιτόπια μελέτη, σας προτείνουμε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στον δικό σας χώρο.

Καλέστε μας για να έρθουμε δωρεάν στον χώρο σας να σας γνωρίσουμε και να σας δώσουμε γραπτή προσφορά. Τηλ. 2104660242, 6932936989.-Κίνηση Ιστοσελίδας-

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα87
mod_vvisit_counterΧθές6
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα152
mod_vvisit_counterΤην προηγούμενη εβδομάδα323
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα631
mod_vvisit_counterΤον προηγούμενο μήνα1550
mod_vvisit_counterΌλες τι μέρες22242
Σήμερα: Ιαν 19, 2018